Nr.1 i Musikerpris Usability

INDRE musiker anvendelighed.    Hvad er anderledes ved denne App er, at det gør det muligt for den gennemsnitlige fyr, med meget lille indsats, for at spille deres sange til  meget engagerende arrangeret rytme spor. Jeg har prøvet masser af dem, og jeg er ikke stødt på nogen anden app, der kommer tæt på det. Denne app kombinerer en musikers spiller, en spilleliste manager og arrangør i én app. Det er virkelig hurtig til at vælge arrangementer, og så kan du sætte dem i setlists og holde skiftende og genbestilling listerne som dit sæt udvikler sig. Nu skal jeg bare få fat i min sax’ og min mobiltelefon og enten spille en spilleliste eller hurtigt søge og finde spor, som jeg går gennem mine bøger af bly ark. Hvis jeg ikke har et spor til en melodi, et minut senere vil jeg have og vil sandsynligvis være at spille det. For mig er der ikke noget andet, der har denne form for  øjeblikkelig musiker brugbarhed.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.