Een unieke arrangeur geeft veel ritmische ondersteuning voor weinig kosten

Honderden grote ritmes.  Ik vind deze app vrij uniek in zijn benadering tot het regelen. Het is niet de meest uitgebreide arrangeur beschikbaar, maar het is uniek in zijn eenvoud. Het is echt zorgen voor een aantal mooie eenvoudige manieren om een ​​track te regelen van het simpelweg bijpassende op het goede spoor titel om het selecteren van een bekend lied vorm. U kunt zelfs invoeren liedvormen met behulp van “stok notatie” (zie hun website of de ingebouwde help-schermen). U krijgt dan een regeling op basis van de sectionele structuur van het lied met opties voor intro’s en afsluitingen ook. Dit werkt verrassend goed het verstrekken van een track die echt een overzicht van de onderdelen van het lied, waaronder bruggen en middelste coupletten ook. Dat is een hoop van ritme ondersteuning voor zeer weinig inspanning en kosten. Ze klinken erg goed. Voor veel tunes, dat is alles wat u nodig heeft, maar voor een aantal nummers wilt u wellicht ook drum pauzes of verschillende stijlen van drummen in het hele lied. Dat is niet wat Song Rhythm Tracks doet – nog niet in ieder geval. Ik heb gehoord dat ze werken aan de invoering van pauzes op dit moment (nu geleverd in versie 3.0). Toch is er nooit een eenvoudiger of sneller drum ritme arrangeur als deze en de speler geweest en setlists maken het meer bruikbaar dan iets anders. Ik hou van de honderden grote ritmes.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.